top of page

Fotoshootfeestje van Bregje

Hoihoi!


In januari is het #fotoshootfeestje van Bregje geweest. Het was een superleuk feestje met allemaal gezellige meiden die het ontzettend leuk vonden om op de foto te gaan.


Er was een mooie ruimte voor mij vrijgemaakt in de woonkamer waar ik mijn #fotostudio op kon zetten.

Deze stond in een mum van tijd, en dus konden we aan de gang!


We zijn het feestje begonnen met verkleden en opmaken. Ik heb alle meiden voorzien van een mooie oogschaduw, mascara, lippenstift/gloss en een pluk haar gekleurd met haarkrijt. Tijdens het opmaken konden de andere meiden die even moesten wachten zich alvast gaan verkleden.


Tijd voor de foto's! Ik begin vrijwel altijd met het maken van de groepsfoto's. Ik maak altijd een hele hoop foto's zodat ik thuis op de computer de beste foto's kan uitzoeken en nabewerken.
Daarna hebben we een hoop vriendinnenfoto's gemaakt, met zijn 2en en 3en.

Eerst is Bregje zelf één voor één met haar vriendinnen op de foto gegaan.

Daarna mocht iedereen met wie zij maar wilden.Uiteraard heb ik ook van alle meiden apart een aantal foto's gemaakt.


Na deze ronde foto's zijn we de fotolijstjes gaan knutselen. Iedereen heeft echt haar best gedaan om er iets moois van te maken. Ik vind het altijd leuk om in de fotolijstjes ook iets van de persoonlijkheid terug te zien, als het gaat om kleurgebruik, motiefjes en gebruik van decoratiemateriaal. Ze zijn nooit hetzelfde.


Toen iedereen klaar was met de fotolijstjes versieren hebben we de 2e ronde foto's gemaakt. Ondertussen heb ik een andere achtergrond opgehangen. Deze achtergrond is zowel in kleur als zwart/wit erg leuk.

Ik heb dan ook een aantal foto's naar het zwart/wit bewerkt.
Na alweer zo'n 3.5uur, 2 achtergronden en het schieten van een paar honderd foto's was het alweer tijd om op te ruimen en naar huis te gaan. Het (voor mij) 1e deel zit erop, maar thuis wacht er nog een hoop werk. Het uitzoeken en nabewerken/optimaliseren van de foto's en ze publiceren op een persoonlijke fotogalerij.


Het was een gezellig feestje.

De jarige was blij, alle andere meiden waren blij, de ouders waren blij en dus ben ik ook blij.


Bedankt Bregje dat ik deel mocht uitmaken van jouw feestje!


Leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Tot de volgende.


Groetjes Marjon
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page