top of page

Fotoshoot feestje van Gwen

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2021

Op zaterdag 13 maart vierde wij Gwen haar 6e verjaardag met een fotoshoot feestje.

Gwen koos ervoor om daarbij een fotolijstje te knutselen.


Na het versieren en opeten van een plakje cake en het uitpakken van de cadeautjes zijn de kinderen gaan verkleden. Een piraat, een prinses, een eenhoorn of gewoon een mooi rokje; er werd van alles aangetrokken. Gwen haar papa zorgde voor een mooie oogschaduw, lipgloss en glitters bij de meiden die dit wilde terwijl ik alvast de jongens op de foto zette.
We zijn begonnen met wat portretten met een achtergrond van hout. Tussendoor werd er een fotolijstje versierd met foamclay, veertjes en mooie steentjes. Na de knutsel was het tijd voor de 2e ronde foto’s, met een mooie achtergrond met bloemen en de zee.

De achtergronden heeft Gwen vooraf uitgekozen.Na deze ronde konden de kinderen in de tuin even uitrazen en ben ik de laatste achtergrond in orde gaan maken. De witte achtergrond met vlaggetjes voor de groepsfoto’s.

Het viel nog niet mee om 6 kinderen van 5 en 6 jaar tegelijk te laten stilstaan en lachen.De papa van Gwen was inmiddels begonnen met het maken van de frietjes, en konden de kinderen na de foto’s gelijk aan tafel. Terwijl ze lekker zaten te smullen heb ik de leukste groepsfoto uitgezocht en deze voor iedereen uitgeprint.


Na afloop konden alle kinderen hun geknutselde fotolijstje en de groepsfoto gelijk mee naar huis nemen.


Het was een geslaagde middag. Gwen heeft genoten van haar feestje en alle kinderen hebben het naar hun zin gehad.


Groetjes Marjon


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page